مقایسه ایکس ۳۳ کراس و ایکس ۲۲ پرو

مدیران خودرو 777 » مجله 777 » مقایسه خودرو » مقایسه ایکس ۳۳ کراس و ایکس ۲۲ پرو

مقایسه ایکس ۳۳ کراس و ایکس ۲۲ پرو
مجله 777: مدیران خودرو با برند ام وی ام در سگمنت کراساوورهای کوچک به خوبی شناخته شده است و سهم بالایی در فروش این سگمنت از خودروها دارد.
این شرکت برای اولین بار در اوسط دهه ۹۰ هجری شمسی با معرفی خودروی ام وی ام ایکس ۲۲ پای به این بازار گذاشت.
ایکس ۲۲ در دو مدل اتوماتیک و دندهای و با تیپهای متفاوتی عرضه شد و تا سال ۱۴۰۲ در سبد محصولات مدیران خودرو حضور داشت.
در اواسط سال ۱۴۰۰، شرکت مدیران خودرو یک مدل کاملا جدید از ایکس ۲۲ به نام ایکس ۲۲ پرو را به بازار عرضه کرد، این مدل در ابتدا صرفا در نسخه اتوماتیک به دست مشتریان میرسید.
در سال ۱۴۰۲، ایکس ۳۳ کراس توسط این شرکت معرفی شد، این نسخه را در واقع میتوان یک نسخه جدید و متفاوت از ایکس ۲۲ بدانیم.
در ادامه با ۴ محصول؛ ام وی ام ایکس ۲۲ پرو اتوماتیک، ایکس ۲۲ پرو دندهای، ایکس ۳۳ کراس اتوماتیک و ایکس ۳۳ کراس دندهای آشنا خواهیم شد و این محصولات را باهم مقایسه خواهیم کرد.
ایکس ۲۲ پرو اتوماتیک
به دلیل اینکه این محصول در ابتدا فقط در نسخه اتوماتیک تولید و عرضه میشد، با نام ایکس ۲۲ پرو برای مخاطبین شناخته میشود.
این خودرو در نمای ظاهری و در بخش جلو نسبت به نسخه قبلی خود دگرگون و حالا با زبان طراحی جدید دنیا دیزاین شده بود.
طراحی ایکس ۲۲ پرو
چراغهای روز یا همان دیلایت از روی گلگیر تا ابتدای جلوپنجره کشیده و چراغهای اصلی در سپر کار گرفته شده است. وجود یک جلو پنجره بزرگ نسبت به ابعاد خودرو، طراحی چشمنوازی برای این خودرو به ارمغان آورده بود. در قسمت جانبی و عقب خودرو تفاوت چندانی با نسخههای پیشین خود نداشت و صرفا دیفیوزر زیرین سپر این خودرو تغییر شکل داده و نوار کرومی رو درب صندوق به رنگ مشکی درآمد.
اما در طراحی داخلی، ایکس ۲۲ پرو کاملا متفاوت از ایکس ۲۲ اتوماتیک شده و یک طراحی جدید را در این بخش میبینیم که بزرگتر شدن مانتیور و اِلمانهایی نظیر فرمان دیکات، شامل این تغییرات بوده است.
موتور و گیربکس ایکس ۲۲ پرو اتوماتیک
شاید مهمترین تغییر این خودرو نسبت به ایکس ۲۲ اتوماتیک تغییر کامل قوای فنی این خودرو است. در ایکس ۲۲ یک موتور ۱۵۰۰ سیسی تنفس طبیعی به کار گرفته شده بود، در حالی که پیشرانه ایکس ۲۲ پرو از یک موتور ۱۰۰۰ سیسی سه سیلندر توربو شارژ بهره میبرد.
قدرت تولیدی ایکس ۲۲ پرو نسبت به ایکس ۲۲ اتوماتیک تغییر محسوسی نداشته است و ۱۰۲ تا ۱۱۲ اسب بخار و ۱۵۰ نیوتن بر متر گشتاور تولید میکند که از طریق یک گیربکس ۹ سرعته سی وی تی، نیرو به چرخهای جلو منتقل میشود.
آپشنهای ایکس ۲۲ پرو اتوماتیک
با عرضه ایکس ۲۲ پرو توسط مدیران خودرو آپشنهای جدیدی هم برای این خودرو جدید در سال ۱۴۰۰ در نظر گرفته شده بود که این آپشنها عبارتاند از: سیستم کنترل کشش، فرمان دی کات برقی، گرمکن صندلیهای راننده و سرنشین جلو، کنترل خودرو در سراشیبی و سرازیری، ترمز پارک برقی و اتوهُلد، کیلس استارتر، سنسور نور، سانروف برقی دو حالته، مانیتور ۹ اینچی با قابلیت اتصال به تلفن همراه و رینگهای ۱۶ اینچی.
ایکس ۲۲ پرو دندهای
در سال ۱۴۰۲ و پس از خارج شدن ایکس ۲۲ دندهای اسپرت لاکچری از خط تولید، ایکس ۲۲ پرو دندهای به عنوان جایگزین این خودرو از سوی مدیران خودرو به بازار معرفی شد و به سبب چهره جدید و متناسب با ترند طراحی روز و قیمت مناسب، مورد استقبال بازار قرار گرفت.
طراحی ایکس ۲۲ پرو دندهای
این خودرو از نظر طراحی تفاوت چندانی با ایکس ۲۲ پرو اتوماتیک ندارد و حتی ممکن است تشخیص آن برای همه، ساده نباشد که البته مسئله دور از ذهنی هم نخواهد بود.
تنها تفاوت ایکس ۲۲ پرو اتوماتیک و ایکس ۲۲ پرو دندهای در ظاهر، به رنگ سقف و ستون این خودرو برمیگردد، جایی که سقف و ستون ایکس ۲۲ پرو اتوماتیک مشکی و ایکس ۲۲ پرو دندهای همرنگ بدنه است.
موتور و گیربکس ایکس ۲۲ پرو دندهای
تفاوت اصلی میان دو محصول ایکس ۲۲ دقیقا همین مورد، یعنی پیشرانه و انتقال قدرت آن است.
ایکس ۲۲ پرو دندهای مشابه نسل پیشین ایکس ۲۲ از یک پیشرانه ۱۵۰۰ سیسی تنفس طبیعی با قدرت تولیدی ۱۱۶ اسب بخار و ۱۴۰ نیوتن متر گشتاور بهره میبرد. این قدرت از طریق یک گیربکس ۵ سرعته دستی به چرخهای جلو منتقل میشود.
آپشنهای ایکس ۲۲ پرو دندهای
این خودرو نسبت به قیمت و رقبای خود از آپشنهای نسبتا خوبی برخوردار است که در ادامه با آن آشنا خواهیم شد.
آپشنهای ایکس ۲۲ پرو دندهای : سیستم کنترل کشش، سنسور نور، فرمان دیکات برقی، کنترل حرکت در سراشیبی و سرازیری، گرمکن صندلی راننده و سرنشین جلو، مانتیور ۹ اینچی با قابلیت اتصال به تلفن همراه، سانروف برقی دو حالته، رینگهای ۱۶ اینچی
مقایسه ایکس ۲۲ پرو اتوماتیک و ایکس ۲۲ پرو دندهای
این دو خودرو از نظر آپشن و قوای فنی بسیار به یکدیگر نزدیک هستند و نوع استفاده مصرفکننده از خودرو، میتواند بر انتخاب یکی از این دو محصول تاثیر داشته باشد.
چنانچه استفاده شما از خودرو در مسیرهای پرترافیک است و قصد دارید رانندگی راحتتری داشته باشید ایکس ۲۲ پرو اتوماتیک میتواند گزینه مناسبی برای شما باشد.
اما اگر از آن دسته افرادی هستید که کار با گیربکسهای دستی را ترجیح میدهید و تمایلی به استفاده از خودروهای اتوماتیک ندارید، ایکس ۲۲ پرو دندهای MT میتواند گزینه مناسبتری باشد.
این دو خودرو از نظر قدرت خروجی قوای فنی بسیار به یکدیگر نزدیک هستند و موتور سه سیلندر در نسخه اتوماتیک دلیلی بر ضعف این محصول در بحث قوای فنی نیست و گیربکس بهروز و پیشرفته ایکس ۲۲ پرو اتوماتیک میتواند نیازهای شما از یک کراساوور کوچک شهری را برطرف سازد.
ایکس ۳۳ کراس
در سال ۱۴۰۲ مدیران خودرو تصمیم به معرفی محصولی جدیدی به نام ایکس ۳۳ کراس گرفت. این خودرو در دو نسخه دندهای و اتوماتیک برای اولین بار در کارشو ارگ تجریش مدیران خودرو ۷۷۷ به نمایش گذاشته شد و مورد استقبال بسیار خوب بازدیدکنندگان قرار گرفت.
در ادامه به طور کامل با این دو محصول آشنا خواهیم شد.
طراحی ایکس ۳۳ کراس اتوماتیک
در نمای جلو خودرو به طور کلی زبان طراحی را میتوان ادامه دهنده راه ایکس ۲۲ پرو بدانیم، با این تفاوت که ایکس ۳۳ کراس، نوآورانهتر بهنظر میآید.
همانند ایکس ۲۲ پرو، چراغهای اصلی در سپر کار شده است و دیلایت از گلگیر تا ابتدای جلوپنجره کشیده شده است.
جلو پنجره ایکس ۳۳ و طراحی آن، دنباله دیلایتهای آن است، دیلایتهای این خودرو از چراغهای کوچک منقطع تشکیل شده است که شکل آن در جلوپنجره هم تکرار میشود.
تفاوت محسوس در نمای جانبی ، رینگهای جدید ۱۷ اینچی است که در طرحی جدید و سایزی بزرگتر بر روی خودرو قرار گرفته است.
در نمای عقب خودرو، ایکس ۳۳ کاملا متفاوت شده و چراغهای بههم پیوسته برزگی را میبینیم که گرافیک بسیار زیبایی در زمان روشن بودن دارد.
در پایین سپر هم دیفیوزر و خروجیهای اگزوز را میبینیم که طراحی آن به خودروی فونیکس اف ایکس بسیار نزدیک است.
کابین خودرو ایکس ۳۳، کاملا جدید و بسیار نزدیک به طراحی سایر محصولات مدیران خودرو شده است. مانیتور و کلاستر این خودرو بههم چسیبده نیستند اما مانیتور در ادامه کلاستر قرار گرفته و قاب آنها به هم متصل هستند. وجود کلیدهای پیانویی به کار گرفته شده در میانه داشبورد، به شکیلتر و چشمنوازتر شدن نمای داخلی این خودرو کمک شایانی کرده است.
موتور و گیربکس ایکس ۳۳ کراس اتوماتیک
پیشرانه این خودرو با ایکس ۲۲ پرو اتوماتیک کاملا یکسان است. یک موتور ۱۰۰۰ سیسی سه سیلندر مجهز به توربو شارژر که قادر به تولید قدرت حدودی ۱۰۲ تا ۱۱۲ اسب بخار و ۱۵۰ نیوتن متر گشتاور است.
این قدرت از طریق یک گیربکس ۹ سرعته سی وی تی به چرخهای جلو منتقل میشود.
آپشنهای ایکس ۳۳ کراس اتوماتیک
ایکس ۳۳ کراس اتوماتیک نسبت به سطح قیمتی از آپشنهای بسیار خوبی برخوردار است، این آپشنها عبارتاند از: کیلس استارتر، فرمان دیکات کمکی برقی، کلاستر دیجیتال، کروز کنترل، گرمکن صندلیهای جلو، مانیتور ۱۰ اینچی فول اچ دی، ترمز پارک برقی و اتوهلد، کنترل حرکت در سراشیبی و سربالایی، سانروف برقی دو حالته، دوربین دنده عقب داینامیک، نورپردازی داخلی، سنسور جلو، سنسور نور، شارژر وایرلس، ۴ کیسه هوا ایمنی.
مقایسه ایکس ۳۳ کراس اتوماتیک و ایکس ۲۲ پرو اتوماتیک
همانطور که در متن خواندید، این دو خودرو از نظر ابعاد و قوای فنی مشابه هستند. اما نکته حائز اهمیت، عدم تولید خودروی ایکس ۲۲ پرو اتوماتیک از سال ۱۴۰۲ است و چنانچه شما قصد خرید یک کراساوور کوچک صفر کیلومتر با مدل روز داشته باشید، امکان انتخاب این خودرو را نخواهید داشت.
ایکس ۳۳ کراس سی وی تی که از سال ۱۴۰۲ به سبد محصولات مدیران خودرو اضافه شده است، کماکان در خط تولید حضور دارد و میتوانید نسبت به خرید این خودرو به صورت صفر کیلومتر و مدل روز از کارخانه اقدام کنید.
علاوه بر موضوع تولید، ایکس ۳۳ کراس از آپشنهای بسیار به روزتری بهره میبرد و میتوان آنرا جایگزین شایسته و بهروز شده ایکس ۲۲ پرو بدانیم.
ایکس ۳۳ کراس دندهای
این خودرو در سال ۱۴۰۲ و همزمان با نسخه اتوماتیک معرفی و عرضه شد. این خودرو برای افرادی که چهره جدیدتری از ایکس ۲۲ پرو دندهای با همان مشخصات فنی نیاز داشتند، وارد سبد محصولات مدیران خودرو شده است که در ادامه با آن آشنا خواهیم شد.
طراحی ایکس ۳۳ کراس دندهای
این خودرو از نظر طراحی تفاوت چندانی با ایکس ۳۳ کراس اتوماتیک ندارد و حتی ممکن است تشخیص آن برای همگان راحت نباشد که البته مسئله دور از ذهنی هم نخواهد بود.
تنها تفاوت ایکس ۳۳ کراس اتوماتیک و ایکس ۳۳ کراس دندهای در ظاهر به رنگ سقف و ستون این خودرو برمیگردد، جایی که سقف و ستون ایکس ۳۳ کراس اتوماتیک مشکی و ایکس ۳۳ کراس دندهای همرنگ بدنه است.
موتور و گیربکس ایکس ۳۳ کراس دندهای
قوای فنی این خودرو با ایکس ۲۲ پرو دندهای یکسان است. پیشرانه ۱۵۰۰ سیسی تنفس طبیعی که قدرت معادل ۱۱۶ اسب بخار و ۱۴۰ نیوتن متر گشتاور تولید میکند.
این قدرت از طریق یک گیربکس ۵ سرعته اتوماتیک به چرخهای جلو منتقل میشود.
آپشنهای ایکس ۳۳ کراس دنده ای
این خودرو از سطح آپشنی خوبی برخوردار است. آپشنهای این خودرو عبارتاند از: فرمان دیکات با کمکی برقی، کلاستر دیجیتال، کروز کنترل، گرمکن صندلیهای جلو، مانیتور ۱۰ اینچی فول اچ دی، ترمز پارک برقی و اتوهُلد، کنترل حرکت در سراشیبی و سرازیری، شارژر وایرلس، سانروف برقی دو حالته، دوربین دنده عقب داینامیک، سنسور نور و ۴ کیسه هوا ایمنی.
مقایسه ایکس۳۳ کراس اتوماتیک و ایکس ۳۳ کراس دندهای
این دو خودرو از نظر آپشن و قوای فنی بسیار به یکدیگر نزدیک هستند و استفاده مصرف کننده از خودرو میتواند برای انتخاب یکی از این دو محصول بیشترین تاثیر گذاری برای انتخاب آن داشته باشد.
چنانچه استفاده شما از خودرو در مسیرهای پرترافیک است و قصد دارید رانندگی راحتتری داشته باشید ایکس ۲۲ پرو اتوماتیک میتواند گزینه مناسبی برای شما باشد.
اما اگر از آن دسته افرادی هستید که کار با گیربکسهای دستی را ترجیح میدهید و علاقهای به استفاده از خودروهای اتوماتیک ندارید، ایکس ۳۳ کراس دندهای میتواند گزینه مناسبتری باشد.
ایکس ۳۳ کراس اتوماتیک مجهز به نورپردازی داخلی و کیلس استارتر است که این آپشنها در نسخه دندهای این خودرو وجو ندارد.
این دو خودرو از نظر قدرت خروجی قوای فنی بسیار به یکدیگر نزدیک هستند و موتور سه سیلندر در نسخه اتوماتیک دلیلی بر ضعف این محصول در بحث قوای فنی نیست و گیربکس بهروز و پیشرفته ایکس ۲۲ پرو اتوماتیک میتواند نیازهای شما از یک کراساوور کوچک شهری را برطرف سازد.
مقایسه ایکس ۳۳ کراس دندهای و ایکس ۲۲ پرو دندهای
این دو محصول از قوای فنی یکسانی بهره میبرند، اما در طراحی و آپشنهای متفاوت از یکدیگر هستند.
در بخش طراحی، ایکس ۳۳ کراس محصولی با طراحی جدید است، البته چشمنواز و یا زیبا بودن آن امری کاملا سلیقهای است که انتخاب یکی از این دو محصول در بخش طراحی را به شما واگذار میکنیم.
شارژر وایرلس، سنسور جلو، ترمز پارک برقی و اتوهلد آپشنهایی هستند که ایکس ۳۳ کراس دندهای نسبت به ایکس۲۲ پرو دندهای بیشتر دارد.
با این حال اگر قصد دارید برای خرید، هزینه بیشتری داشته باشید و طراحی ایکس ۳۳ کراس مطابق سلیقه شما باشد، میتوانید نسبت به خرید آن اقدام کنید. اما اگر چهره ایکس ۲۲ پرو دندهای را میپسندید و آپشنهای ذکر شده برای شما در اولویت نیستند، میتوانید با هزینهای کمتر خرید ایکس ۲۲ پرو دندهای را داشته باشید.
جدول مقایسه مدل های ایکس 22 و مدل های ایکس 33
مشخصات |
ایکس 22 پرو سی وی تی |
ایکس 22 پرو ام تی |
ایکس 33 کراس ام تی |
ایکس 33 کراس سی وی تی |
موتور |
۱۰۰۰ سیسی توربو |
1500 |
1500 |
1000 سی سی توربو |
قدرت (اسب بخار) |
102 |
116 |
116 |
102 |
گشتاور (نیوتن متر) |
150 |
143 |
143 |
150 |
فرمان دی کات |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
سنسور نور |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
سنسور برخورد از جلو |
ندارد |
ندارد |
دارد |
دارد |
سانروف |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
نورپردازی داخلی |
ندارد |
ندارد |
ندارد |
دارد |
شارژر وایرلس |
ندارد |
ندارد |
دارد |
دارد |
کی لس استارتر |
دارد |
ندارد |
ندارد |
دارد |
مانیتور(اینچ) |
9 |
9 |
10.25 |
10.25 |
رینگ (اینچ) |
16 |
16 |
17 |
17 |
گارانتی (سال و کیلومتر) |
4 سال- 80 هزار |
4 سال - 80 هزار |
4 سال - 80 هزار |
4 سال - 80 هزار |
ترمز پارک برقی و اتوهلد |
دارد |
ندارد |
دارد |
دارد |
کروز کنترل |
دارد |
دارد |
دارد |
دارد |
همراهان عزیز نمایندگی ۷۷۷
با توجه به محدودیت ظرفیت ثبت نام، فرم زیر را پر کنید تا کارشناسان ما جهت ثبت نام قطعی باشما ارتباط برقرار کنند.
فیلد های "*" اجباری هستند
- بدون نظر
نویسنده:
ممکن است به این مطالب نیز علاقهمند باشید