mvm 315

ام‌وی‌ام 315 پلاس، پرآپشن و اقتصادی از مدیران خودرو

مدیران خودرو اولین بار خودرو 315 را در سال 1391 روانه بازار ایران کرد تا بازار راکد خودروهای هاچ‌‌بک اقتصادی کشور را وارد رقابتی نوین کند. این خودرو با افزوده شدن به سبد هاچ‌بک‌های کشور، بازاری که نزدیک به یک دهه بدون تحرک و تنوع بود را به چالش کشید و رنگ و لعاب جدیدی به این سبد محبوب تولید داخل داد.

315 که در نسخه سدان هم به تولید رسیده بود، امروز سومین نسل خود را بر خط تولید شرکت مدیران خودرو و بازار کشور تجربه می‌کند و بیش از هر زمان دیگری در بازار ایران جا افتاده است.

طراحی ظاهری

315 پلاس سومین و نوین‌ترین نسل تولیدی 315 است که از تابستان 1399 با تغییرات ظاهری و فنی قابل توجه از سوی مدیران خودرو روانه بازار ایران شد. این خودرو در حقیقت همان چری A3 است که از سال 2009 روانه خط تولید شد و از همان ابتدا نیز به سرعت از سوی مدیران خودرو به بازار داخلی ایران راه یافت.

نسل سوم 315، با نام 315 پلاس دارای ابعاد 4213×1693×1497 میلی‌متر با فاصله محورهای 2527 میلی‌متر، حالا در نمای جلو از طراحی کاملا جدید سپر بهره می‌گیرد که در مقایسه با نسل‌های پیشین کمی بیرون زده‌تر و مجهز به سیستم روشنایی در روز LED در ساختار عمودی، جلو پنجره سه تکه و گرافیک جدید چراغ‌های جلو است. این سبک طراحی، ارتفاع نمای جلو 315 پلاس را به شکل چشمگیری افزایش داده است. این مهم به صورت از پیش تعیین شده و به منظور کاهش آسیب وارده به عابران پیاده به هنگام بروز حوادث ناگوار طراحی شده است و یک تغییر در راستای افزایش ایمنی به شمار می‌آید که در عین حال ظاهر جسورتر و خشن‌تری را به خودرو می‌بخشد. تغییرات ظاهری اعمال شده در جلو 315 جدید بزرگ‌ترین تغییرات ظاهری پیاده شده و در عین حال بسیار جزئی است اما تاثیر خود را بر ظاهر این هاچ‌بک جدید به وضوح نمایان می‌کند. همچنین لازم به تاکید است که ساختار ستون‌ها و سقف خودرو به منظور ایمنی بیشتر سرنشینان به هنگام بروز حوادث ناگوار تقویت شده است.

تغییرات در نمای جانبی در ریم‌های آلومینیومی آلیاژی 15 اینچی با طراحی جدید و آینه‌های جانبی مجهز به چراغ‌ راهنما مستقل دیده می‌شود. سپر عقب 315 نیز در هماهنگی با نمای جلو خودرو دستخوش تغییرات ظاهری مشابه شده است و حالا با دربر گرفتن خط جانبی گلگیرهای عقب و استفاده از تزئینات کرومی و دفیوزر، در تناسب و هماهنگی کامل با نمای جلو خودرو است.

ایجاد تنوع و ارائه نسخه‌های فیس لیفت شده و نوین محصولات چری در بازار ایران از همان ابتدا از مهم‌ترین وجه تمایز‌های شرکت مدیران خودرو در مقایسه با سایر خودروسازان داخلی بوده است. در نتیجه نسل سوم 315 با نام 315 پلاس در حالی روانه بازار شده است که رقبای آن از سایر خودروسازی‌های وطنی، طی یک یا دو دهه گذشته دستخوش هیچ تغییرات ظاهری و فنی بارزی نشده‌اند.

نمای داخلی

تغییراتی که در 315 پلاس پیاده شده است به نمای داخل خودرو نیز راه یافته است. در نتیجه این خودرو در نمای داخل با استفاده از طراحی کاملا جدید داشبرد به طور کلی متحول شده است. این سبک طراحی پیش‌تر در ام‌وی‌ام X22 به کار گرفته شده بود و حالا در شباهت ظاهری بیشتر به برادر کراس اوور خود یعنی X22، در 315 پلاس نیز به کار رفته است. در نتیجه داشبرد و فرمان سه شاخه اسپرت کاملا جدید مجهز به کلید‌های کنترلی سیستم کروز کنترل و سیستم مولتی مدیا، طراحی بسیار مدرن‌تر و زیباتری دارد که مخصوصا با تریم دو رنگ داخلی جلوه‌ای بسیار دلپذیرتر یافته است. نشانگرهای پشت فرمان از یک نمایشگر LCD به عنوان کامپیوتر سفری و دو نشانگر آنالوگ دوزنقه‌ای برای سرعت لحظه‌ای و دور موتور تشکیل شده است که در جهت خلاف یکدیگر حرکت می‌کنند.

طراحی نامتقارن داشبرد در مرکز با دو دریچه خروجی سیستم تهویه مطبوع و مانیتور لمسی هشت اینچی سیستم مولتی مدیا تکمیل شده و کنسول میانی به زیبایی به وسط داشبرد متصل می‌شود تا پنل کنترلی سیستم تهویه مطبوع را در دل خود جای دهد. استفاده از تریم تزئیناتی دو رنگ نارنجی مشکلی و متریال متمایز بخش میانی و افقی داشبرد کمک شایانی به افزایش جلوه و زیبای نمای داخلی 315 پلاس کرده است که حالا و در این نسل از همیشه بیشتر است. روکش چرمی صندلی‌‌ها و رودری‌های خودرو با دوخت اسپرت و تریم دو رنگ نارنجی/مشکی نیز در ارائه جلوه بسیار جذاب‌تر نمای داخلی 315 پلاس نقش اساسی ایفا می‌کند.

315 پلاس با داشتن ابعاد بزرگ‌تر نسبت به رقبا فضای صندوقی برابر با 420 لیتر دارد که با خوابیدن صندلی‌های ردیف دوم به صورت 60/40، این فضا تا رقم قابل توجه 1400 لیتر قابل افزایش است. به این ترتیب 315 پلاس نه تنها یک هاچ‌بک اقتصادی درون‌ شهری است بلکه از نظر فضای نشیمن و حمل بار داخلی از رقبای امروزی خود سرتر است.

آپشن های رفاهی و ایمنی

ام‌وی‌ام 315 پلاس در بخش آپشن‌های رفاهی و ایمنی ارائه شده نیز هم اکنون در اوج خود قرار دارد. این خودرو برای اولین بار سبک طراحی نوین داشبرد و تریم دو رنگ داخلی را در تاریخ حضور خود در بازار ارائه داده است. همچنین 315 پلاس اولین سری 315 است که به گیربکس اتوماتیک مجهز شده است.

از مهم‌ترین آپشن‌های ارائه شده در 315 پلاس باید به گیربکس اتوماتیک 4 سرعت، فرمان با طراحی جدید و سیستم کمکی برقی، سانروف برقی دو حالت، آینه‌های جانبی مجهز به چراغ‌های راهنما با تنظیم برقی و گرم‌‌کن، کروز کنترل، سیستم مولتی مدیا با نمایشگر لمسی هشت اینچی جدید، مجهز به دوربین دنده عقب دینامیک، سنسور پارک عقب و سیستم راهیابی (GPS) با قابلیت اتصال به تلفن همراه، قابلیت انتخاب دو حالت رانندگی اقتصادی و اسپرت، سیستم نظارت بر فشار باد تایرها (TPMS)، سیستم روشنایی در روز LED به همراه چراغ‌های اتوماتیک (اتولایت)، کلید‌های کنترلی روی فرمان، فرمان کمک برقی، ریم‌های 15 اینچی اسپرت آلیاژ آلومینیوم با طراحی جدید، ریم و تایر زاپاس با سایز اصلی، شیشه بالابرهای برقی هر چهار در، قفل مرکزی، برف پاک‌کن و گرم‌کن شیشه عقب، سیستم کنترل پایداری (ESP)، ترمز دیسکی در هر دو محور مجهز به سیستم ضد قفل (ABS)، سیستم تقسیم نیرو ترمز (EBD)، کیسه ایمنی هوا برای سرنشینان جلو، سیستم هشدار دهنده و ضد سرقت ایموبلایزر، خروجی برق 12 ولت فندکی و خروجی پورت USB اشاره کرد.

ویژگی‌های فنی

315 پلاس به پیشرانه چهار سیلندر انژکتوری تنفس طبیعی 16 سوپاپ (DOHC) مجهز به سیستم زمانبندی متغیر سوپاپ‌ها (VVT) به حجم دقیق 1497 سی‌سی با ضریب تراکم 11.1:1 و استاندارد آلایندگی یورو 5 است. این پیشرانه اقتصادی قادر است توانی برابر با 107 اسب بخار در دور 6000 و گشتاوری معادل 140 نیوتون.متر در دور نسبتا پایین 3000 به تولید برساند.

ام‌وی‌ام 315 پلاس به گیربکس اتوماتیک 4 سرعت مجهز است که توان و گشتاور تولیدی پیشرانه را در ساختار FWD به محور جلو خودرو انتقال می‌دهد. با داشتن وزن خالص 1285 کیلوگرمی، این خودرو قادر است تا در مدت زمان 12.5 ثانیه از حالت سکون به سرعت 100کیلومتر بر ساعت دست یابد در حالی که حداکثر سرعتی برابر با 170 کیلومتر بر ساعت و مصرف سوخت متوسطی برابر با 7.3 لیتر در هر 100 کیلومتر دارد و از باک سوخت با حجم 50 لیتر بهره می‌گیرد تا برد مفیدی به سرنشینان خودرو ارائه دهد. سیستم تعلیق ام‌وی‌ام 315 پلاس در جلو از نوع مکفرسون استرات با کمک هیدرولیک و فنر لول به همراه میل موج‌گیر و در عقب از نوع میل پیچشی با فنرهای لول و کمک‌های هیدرولیکی است و تایرهای آن ابعادی برابر با 60/185 دارد تا ترکیب مناسب برای یک هاچ‌بک روزمره شهری کم هزینه و کم مصرف را به مالک تقدیم کند.

این خودرو از سوی شرکت مدیران خودرو با گارانتی سه ساله یا 60 هزار کیلومتری به همراه سرویس رایگان اولیه در اختیار خریدار قرار می‌گیرد تا به عنوان یکی از برترین هاچ‌بک‌های اقتصادی شهری در بازار کشور رقابت کند.

mvm 315

مقایسه تخصصی 315 پلاس با 207 اتوماتیک

در بازار خودرو می‌توان یکی از پرمخاطب‌ترین مقایسه‌ها را مربوط به دو ماشین، 315 mvm پلاس با پژو 207 در نظر گرفت که در ادامه‌ی این مطلب به مقایسه‌ی کامل این دو ماشین می‌پردازیم تا شما به‌راحتی انتخاب خود را انجام دهید. در ابتدا باید تعریفی از هر دو بدانیم، بنابراین تا انتهای مطلب با مجله خودرویی نمایندگی 777 مدیران خودرو  همراه باشید.

+MVM 315
+MVM 315

Mvm 315؛ خودرویی با قیمت و امکاناتی عالی

mvm 315، برای نخستین بار در سال 1391 در بازار دیده شد، اما به دلیل ضعف‌هایی که در مورد ظاهر و طراحی این ماشین وجود داشت، بسیاری آن را نمی‌پسندیدند و همین باعث شد که تولید این خودرو موفقیت چندانی را در پیش نداشته باشد؛ بنابراین در سال 1394 طراحان برند ام وی ام مدل جدیدتری از این ماشین را در بازار عرضه کردند.

315
315

طراحی 315+ را می‌توان یک طراحی بی‌نقص و زیبا در نظر گرفت که پس از گذشت سال‌ها همچنان موردنظر بسیاری از افراد قرار می‌گیرد و معتقدند 315 پلاس از طراحی بی‌نقصی برخوردار است؛ طراحی این ماشین با وجود خط‌های تیزی که در قسمت کاپوت و در نمای جانبی دارد یا مدل چراغ‌های جلوی ماشین و همچنین مدل و شکل سپر، یک ماشین به‌اصطلاح خشن و اسپرت در ذهن طرفدار خود تلقی می‌شود.

207 اتوماتیک؛ یکی از پرفروشترین خودروهای بازار

پژو 207 را می‌توان یکی از جذاب‌ترین انتخاب‌ها برای انتخاب ماشین در نظر گرفت؛ این ماشین در بین سال‌های 1389 تا 1391 برای اولین بار در بازار خودرو دیده شد اما نتوانست آن‌چنان‌که باید طرفداران زیادی را جذب کند، بنابراین در سال 1395 برای بار دیگر شاهد تولید پژو 207 با اندکی تغییر بودیم.

پژو 207 اتوماتیک جدید
پژو 207 اتوماتیک جدید

طراحی و سبک پژو 207 را می‌توان جذاب و مدرن در نظر داشت که با طراحی جدید خود در قسمت چراغ‌های جلو و عقب، توانسته است به‌خوبی خود را نشان دهد، طراحی جدید چراغ‌های این ماشین به‌گونه‌ای است که نزدیک به استانداردهای دنیا در نظر گرفته‌شده و علاوه بر این موضوع، از نوردهی بالایی نیز برخوردار است.

تا به اینجا با تعریفی از دو ماشین mvm 315 و پژو 207 پرداختیم، اکنون قصد داریم به مقایسه مشخصات فنی 315 پلاس و پژو 207 را برای شما مطرح کنیم تا بتوانید تشخیص دهید کدام‌یک برای شما مناسب است و انتخاب راحت و بهتری داشته باشید.

مشخصات فنی دو خودروی ام وی ام 315 پلاس و پژو 207

در ابتدا به بررسی مشخصات فنی 315 پلاس بپردازیم، در این مدل از ام وی ام شاهد استفاده از پیشرانه‌ای با 4 سیلندر هستیم ک 1497 سی‌سی حجم آن است؛ ام وی ام 315 اتومات، می‌تواند در دور موتور 6000 دور در دقیقه، 107 اسب بخار و در دور موتور 4500 دور دقیقه، 140 نیوتن بر متر، گشتاور دارد.

سازندگان این خودرو برای اینکه بتوانند قدرت پیشرانه را به چرخ‌های 315+ منتقل کنند، از گیربکس 4 سرعته اتوماتیک استفاده کرده‌اند، همچنین باید گفت گیربکس 5 سرعته دستی نیز برای این ماشین در نظر گرفته‌شده است و در اختیار خریداران قرار می‌گیرد.

315+
315+

 

در رابطه با مشخصات فنی پژو 207 اتوماتیک می‌توان گفت این ماشین دارای موتور کم‌مصرف TU5 است و همچنین می‌توان این خودرو را مجهز به سیستم مولتی‌مدیا 7 اینچی دانست که امکان پخش DVD و سیستم ردیاب را دارد، غربیلک فرمان پژو 207 فرمان برقی، همراه با برخی از کلیدهایی که نقش کنترلی دارند، طراحی شدند که جذابیت خاصی به این ماشین بخشیده است.

 

207

در کنار ویژگی‌هایی که این دو خودرو دارند، برخی از آپشن های دیگر نیز برایشان در نظر گرفته‌شده که به آن‌ها نیز اشاره خواهیم کرد، همچنین قیمت 315 پلاس و پژو 207، یکی دیگر از موضوعاتی است که باید مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

آپشن های Mvm 315 و پژو 207

شرکت مدیران خودرو مدت‌ها پیش برای عرضه‌ی مدل جدید ام وی ام، دست‌به‌کار شده و انجام این امر را در لیست کارهای خود گذاشته بود، باید گفت امروزه شاهد ماشین ام وی ام 315+ با برخی از ویژگی‌هایی که در سری قبل خود نداشته است، آشنا می‌شوید:

پژو 207 اتوماتیک جدید
پژو 207 اتوماتیک جدید
  • فرمان هیدرولیک
  • سانروف
  • چراغ روشنایی روز
  • باربند تزئینی
  • شیشه و آینه برقی
  • کنترل سیستم صوتی با فرمان
  • نمایشگر 8 اینچی با قابلیت اتصال به گوشی
  • ترمز ABS و EBD
  • سیستم تهویه دستی
+MVM 315
+MVM 315

موارد ذکرشده به‌عنوان آپشن های ام وی ام 315+ در نظر گرفته‌شده‌اند، اکنون آپشن هایی که در طراحی و ساخت پژو 207 اتوماتیک نیز به‌کاررفته است را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

  • فرمان برقی
  • سیستم تهویه  نیمه اتوماتیک
  • برخورداری از چراغ مه شکن در دو قسمت پشت و جلو ماشین
  • قابلیت تنظیم ارتفاع نور چراغ جلو
  • آینه برقی
  • کیسه هوای ایمنی
  • تجهیزات ایمنی کامل
  • TPMS
  • تریم داخلی نارنجی

همان‌طور که گفته شد قیمت ام وی ام 315 پلاس و پژو 207 نیز مسئله‌ی مهم دیگری به نظر می‌رسد که اکنون به آن می‌پردازیم.

همان‌طور که می‌دانید در بازار خودرو قیمت‌ها ممکن است دچار تغییرات زیادی شود، بنابراین برای مطلع شدن از قیمت Mvm 315 پلاس می‌توانید با مشاوران فروش نمایندگی 777  تماس بگیرید و در رابطه با این موضوع و حتی موضوعات دیگر، از آن‌ها کمک بخواهید.

+MVM 315
+MVM 315

تلفن شعب نمایندگی 777 مدیران خودرو  :

 

مقایسه‌ی ایمنی و گارانتی دو خودرو Mvm +315 و پژو 207 اتوماتیک

شرایط کلی که برای گارانتی ام وی ام 315+ در نظر گرفته‌شده است را می‌توان به این صورت بیان کرد که گارانتی 315 پلاس به مدت 3 سال یا 60000 کیلومتر است که هر کدام زودتر اتفاق بیفتد، در نظر گرفته می‌شود؛ همچنین زمان مناسب برای انجام سرویس اولیه پلاس 315، پس از 1000 کیلومتر از نظر کارکرد است، همچنین ایمنی که در طراحی این خودرو مدنظر واقع‌شده است، از کیفیت بالایی برخوردار است و شما می‌توانید با خیالی راحت از محصولات آن استفاده کنید؛ همچنین مدت‌زمان گارانتی پژو 207، 24 ماه یا 4000 کیلومتر لحاظ شده است.

پژو 207 اتوماتیک جدید

همان‌طور که مطالعه کردید در این مقاله به مقایسه دو نوع مختلف از خودرو پرداختیم، شما می‌توانید ام وی ام 315 پلاس اتومات مدنظر خود را که یکی از محصولات مدیران خودرو به‌حساب می‌آید، با توجه و در نظر گرفتن شرایط فروش این شرکت به‌راحتی تهیه کنید، این شرکت برای فروش محصولات خود فروش آنلاین و اینترنتی را نیز در نظر گرفته است؛ بنابراین شما می‌توانید با یک انتخاب درست ماشین مورد نظر خود را تهیه کنید.

+MVM 315
+MVM 315

mvm 315

با 315 پلاس بیشتر آشنا شوید + مشخصات فنی

شرکت مدیران خودرو با تکیه بر موفقیت های کسب شده در سهم بازار و میزان فروش نسل های قبلی ام وی ام 315 تصمیم بر عرضه نسل سوم این محصول گرفت که در مقایسه با نسلهای قبلی و خودروهای هاچبک داخلی دارای مزیت های رقابتی قابل قبولی است.

315 جدید با نام 315 پلاس، تغییراتی در نمای جلو داشته است. طرح سپر جلو و جلو پنجره که ظاهر مدرن تری را به خودرو بخشیده و این تغییر کاملا بر چهره خودرو ملموس می باشد.

315+
315+

در نمای جانبی نیز رینگ های 15 اینچی با طراحی جدید جلوه خاصی را به خودرو داده است و وجود راهنما بر روی آینه های جانبی نیز از جمله تغییرات در بخش طراحی خودرو است.

اما با ورود به نمای داخلی، شما کاملا با فضایی مشابه با ام وی ام ایکس 22، مینی کراس پرطرفدار بازار روبرو می شوید، داشبورد ، صندلی ها و رنگ پوشش داخلی برای 315 پلاس جدید و برای مشتریان ایرانی آشنا و مثبت است.
ارگونومی صندلی ها راحت تر و مناسب تر شده است و پوشش چرمی و دو رنگ آن حس بهتری را ایجاد می کند

مشخصات فنی  ام وی ام ۳۱۵ پلاس

پیشرانه به‌کاررفته در ام وی ام ۳۱۵ جدید ۴ سیلندر با آرایش خطی است و ۱۴۹۷ سی‌سی حجم دارد . ام وی ام ۳۱۵ قابلیت تولید ۱۰۷ اسب بخار قدرت در دور موتور ۶۰۰۰ دور در دقیقه و ۱۴۰ نیوتن‌متر گشتاور در دور موتور ۴۵۰۰ دور در دقیقه را دارا است. برای انتقال قدرت پیشرانه به چرخ‌های ۳۱۵ plus  از گیربکس ۴ سرعتِ اتوماتیک استفاده‌شده است و گیربکس ۵ سرعتِ دستی هم برای خریداران این ماشین در دسترس است ولی در کل ازنظر شتاب و کشش حتی با گیربکس دستی هم ام وی ام ۳۱۵ plus ماشین قابل قبولی نیست .

رقبا

از رقبای احتمالی ام وی ام ۳۱۵ پلاس می‌توان به تندر ۹۰ پلاس ، ساندرو اتوماتیک ،برلیانس H320، پژو ۲۰۶، پژو ۲۰۷ دستی، برلیانس H220 اتوماتیک اشاره‌کنیم که بدون شک تندر ۹۰ پلاس  و پژو ۲۰۷ اتوماتیک با توجه به بازار خریدوفروش بهتر در اولویت خرید قرار دارند.

تغییرات و آپشن های بکار گرفته شده در این نسل شامل:

استفاده از فرمان برقیEPS ، گیربکس 4 سرعته اتوماتیک، طرح جدید فرمان، کروز کنترل،  سیستم کنترل فشار باد لاستیکهای خودرو TPMS ،سانروف برقی دوحالته، چراغ های جلو اتوماتیک، سیستم کنترل پایداری ESP ، تغییر کامل تم داخل خودرو به دو رنگ نارنجی و مشکی شامل داشبورد و صندلی های  جدید بکار رفته و تغییرات ظاهری مانند تغییر در جلو پنجره، سپر جلو، اضافه شدن دی لایت، به روز رسانی طرح گرافیکی چراغ های جلو، طرح جدید رینگ های اسپرت می باشد. مجموعه تغییرات مذکور می تواند رفاه بالاتری را برای مشتریان فراهم آورد.


mvm 315

بررسی تخصصی ام وی ام ۳۱۵ (MVM 315)

. کمپانی چینی چِری «Chery» کار خود را از ژانویه 1997 شروع کرد. این کمپانی یکی از تولیدکنندگان مستقل خودرو در چین است که، با استفاده از نوآوری و خلاقیت مسیر پیشرفت را به سرعت طی کرده و مجموعه‌ای از محصولات مانندTiggo، Eastar، QQ، Fulwin و Arrizo را به بازار معرفی و به 80 کشور جهان صادر می‌کند. این محصولات در ایران با نام‌های متفاوت از اصل خویش شناخته می‌شوند که توسط شرکت مدیران خودرو  (MVM) انتخاب شده و نمایندگی مدیران‌خودرو MVM350 سعی در ارائه بهترین و به‌روزترین این محصولات را جهت جلب اعتماد شما مشتریان عزیز دارد.

ام وی ام ۳۱۵ (MVM 315) جدید که در بازار چین با نام Chery Fulwin 2  شناخته می‌شود، مدتی است پای خود را به بازار ایران باز کرده تا رقیبی جدی برای خودروهای کلاس هاچ‌بک شهری از جمله پژو ۲۰۶ باشد. این خودرو توسط شرکت مدیران خودرو (MVM) ، مونتاژ و تولید می‌شود.  https://mvmchery.com/بررسی-تخصصی-ام-وی-ام-۳۱۵-mvm-315/ ‎ کار بسیار سختی را پیش رو دارد، اما نگاهی به قیمت پایین‌تر و امکانات تقریباً مشابه آن نسبت به سایر خودروهای هاچ‌بک داخلی، می‌تواند آن را در رقابت سنگین خودروهای این کلاس که در میان آن‌ها مدل بسیار محبوب پژو ۲۰۶ قرار دارد، امیدوار کند.

طراحی ظاهری MVM 315

نمایندگی مدیران‌خودرو777  باید به شما بگوید که خودروی ام وی ام ۳۱۵ (MVM 315) در مجموع از ظاهری ساده و دلنشین برخوردار است که می‌تواند نظر بسیاری را به خود جلب کند. نمای جلوی خودرو با جلوپنجره‌ای کوچک، چراغ‌های کشیده و نوک‌تیز و دریچه‌های مشکی رنگ ورودی هوا بر روی سپر خودرو در عین سادگی، بسیار زیبا هستند. نمای جانبی خودرو مشابه سایر بخش‌ها به سادگی و زیبایی طراحی شده است. نقطه‌ی قوت طراحی این خودرو در نمای عقب آن است که با وجود تغییراتی نسبت به مدل سدان، همچنان زیبا به نظر می‌رسد، در حالی که بسیاری از همتایان چینی ام وی ام ۳۱۵ (MVM 315) در طراحی عقب خودرو مشتری را ناامید می‌کنند.

کابین ام وی ام ۳۱۵ (MVM 315) با فضای مناسب و طراحی شیک، فضای راحتی برای سرنشینان فراهم کرده است. تجهیزات و تکنولوژی‌های موجود در کابین به راحتی با کمترین زحمت در دسترس سرنشینان است. فضای داخلی، به اندازه‌ی کافی وجود دارد و فضای بار خودرو نسبت به رقیبانی چون پژو ۲۰۶ از جای بیشتری برخوردار است. در مجموع، میدان دید خودرو ام وی ام ۳۱۵ (MVM 315) مناسب بوده و استفاده از دوربین عقب با قابلیت نمایش بر روی صفحه نمایش و سنسور پارک عقب، استفاده از خودرو را راحت‌تر نموده است.

 

مشخصات فنی MVM 315

باید به شما بگوید کمپانی Chery در ام وی ام ۳۱۵ (MVM 315) از یک پیشرانه‌ی بنزین‌سوز 1.۵ لیتری (۱۴۹۷سی‌سی) بهره می‌برد که توانایی تولید حداکثر قدرت 80 کیلووات (107 اسب بخار) در دور موتور ۶۰۰۰ دور بر دقیقه و حداکثر گشتاور ۱۴۰ نیوتن‌متر در دور موتور ۴۵۰۰ دور بر دقیقه را دارد. این پیشرانه با آرایش چهار سیلندر خطی خود از ۱۶ سوپاپ استفاده می‌کند که هر کدام از آن‌ها همراه با دومیل سوپاپ بالاسری (DOHC) طراحی شده‌اند که با احتراق بهتر و موثرتر سبب مصرف بهینه‌ی سوخت می‌شود. گشتاور خروجی از موتور در این مدل به کمک یک گیربکس ۵ دنده دستی به چرخ‌ها منتقل می‌شود. کمپانی Chery ادعا کرده است که ام وی ام ۳۱۵ (MVM 315) با کمک پیشرانه‌ی خود می‌تواند به حداکثر سرعت 170 کیلومتر بر ساعت برسد. در جاده‌های پر پیچ و خم، ام وی ام ۳۱۵ (MVM 315) چسبندگی و کشش خوبی داشته و هدایت‌پذیری آن در پیچ‌ها به خوبی صورت می‌گیرد؛ همچنین سیستم ترمز خودرو در چرخ‌های جلو از نوع دیسکی و در چرخ‌های عقب از نوع کاسه‌ای مجهز به ABS+EBD است و مشکل داغ‌کردن دیسک‌ها و صفحه ترمز، در این مدل به طور کامل رفع شده است.

ایمنی وامنیت MVM 315

ام وی ام ۳۱۵ (MVM 315)[ویدیو معرفی MVM315 را تماشا کنید] جدید، موفق به دریافت چهار ستاره‌ی ایمنی از مجموع ۵ ستاره‌ی ایمنی در تست‌های تصادف موسسه‌ی چینی C-NCAP شده است. نمایندگی مدیران‌خودرو MVM350 امتیازات خودرو ام وی ام ۳۱۵ (MVM 315) را به تفکیک 77% در تصادفات کامل از روبه‌رو، 82% در تصادفاتی با زاویه‌ی ۴۰ درصد از روبه‌رو و 98% در تصادفات جانبی بررسی و نتیجه‌گیری کرده است. مدل داخلی خودروی ام وی ام ۳۱۵ (MVM 315) جدید از امکانات و تجهیزات ایمنی استانداردی از جمله دو کیسه‌ی هوای ایمنی جلو (برای راننده و سرنشین جلو)، سیستم ترمز ضد قفل (ABS) در چرخ‌های عقب به همراه سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD) و سیستم ضد سرقت ایموبلایزر استفاده می‌کند.

درنهایت

خودروی ام وی ام ۳۱۵(MVM 315)  از طراحی ساده و در عین حال مدرن برخوردار است که آن را به خودرویی ایده‌آل تبدیل می‌کند. کابین خودرو دست کمی از ظاهر نداشته و فضایی مناسب و راحت در اختیار سرنشینان خود قرار می‌دهد. اگر به دنبال یک خودروی شهری مناسب هستید که قیمت معقولانه‌ای داشته باشد، بدون شک ام وی ام ۳۱۵ (MVM 315) استحقاق این پیروزی را دارد و می‌تواند در لیست شما جایی داشته باشد.

  • قیمت نمایندگی170,800,000
  • قیمت بازار195,000,000

وضعیت در بازار ایران
  • مدل‌های موجود1396 تا 1399

مشخصات فنی
  • محور محرکدیفرانسیل جلو
  • گیربکس5 دنده دستی
  • پیشرانه4 سیلندر
  • حجم موتور1.5 لیتر

عملکرد فنی
  • قدرت107 اسب‌بخار
  • گشتاور140 نیوتن‌متر
  • شتاب11.8 ثانیه
  • سرعت170 کیلومتر برساعت
  • مصرف ترکیبی6.3 لیتر در صد کیلومتر

ابعاد و اندازه ها
  • نوع بدنههاچ بک کوچک
  • نوع شاسییکپارچه
  • نسل (کد اتاق)نسل اول (A13) – فیس لیفت
  • طول4188 میلی‌متر
  • عرض1686 میلی‌متر
  • ارتفاع1480 میلی‌متر
  • فاصله محوری2527 میلی‌متر
  • وزن1210 کیلوگرم
  • حجم باک50 لیتر
  • چرخ جلو185/60R15
  • چرخ عقب185/60R15
  • سایر ویژگی‌ها

سیستم‌‌ کمکی راننده
  • کروز کنترل
  • کروز کنترل هوشمند
  • کنترل ایستایی در سربالایی
  • کنترل سرعت در سرازیری
  • کنترل کشش
  • کنترل پایداری
  • ضد واژگونی
  • اتو پارک
  • حالت رانندگی
  • سایر ویژگی‌ها

 

mvm 315

بررسی تخصصی ام وی ام 315 اسپرت اکسلنت مدل 98

ام وی ام 315 – MVM 315 که جزو پرفروش ترین ماشین های گروه صنعتی مدیران خودرو میباشد، یک ماشین هاچبک شهری است که بیش از هر چیز، چهره این ماشین به فروشش کمک کرده و در بقیه موارد ماشین  یکی از هاچبک های موفق بازار است.

طراحی ام وی ام 315 هاچ بک جدید بر گرفته از شیوه و نگرش جدید و مفهومی شرکت چری می باشد. این طرح از عناصر طبیعی الهام گرفته است،خطوط تیز و ایرودینامیک و تناسب بسیار خوب میباشد که توسط یک شرکت معتبر ایتالیایی طراحی شده است.

در بدو ورود MVM 315 NEW به بازار کشور، این خودرو در دو نوع هاچبک و سدان به فروش می‌رسید، اما رفته‌رفته با کاهش فروش نسخه سدان، عرضه این خودرو به طور کامل متوقف شد و در حال حاضر تنها نسخه اسپرت مدل هاچبک آن به بازار عرضه می‌گردد. جالب است که بدانید نسخه اسپرت 315 فیس‌لیفت نیز به دو تیپ لاکچری و اکسلنت تقسیم بندی می‌شود و در حال حاضر تنها نسخه اکسلنت برای مشتریان قابل سفارش بوده و عرضه سایر تیپ‌ها به طور ناگهانی متوقف شده است!

 

ام وی ام 315 همچون اغلب خودروهای چینی از لحاظ امکانات و تجهیزات در سطح مناسبی قرار دارد؛ از جمله امکانات این خودرو می‌توان به مانیتور 7 اینچی لمسی (با نویگیشن و دوربین)، دکمه‌های کنترلر روی فرمان، بلوتوث، روکش چرم صندلی‌ها‌، رینگ آلومینیومی، دوربین دید عقب، کیت اسپرت بدنه، سیستم صوتی با شش بلندگو اشاره کرد؛ البته مجموعه کامل این امکانات تنها در تیپ اسپرت اکسلنت قابل دسترسی بوده و سایر تیپ‌ها فاقد تمامی این امکانات هستند.

چراغ های جذاب که چهره ماشین را خشن نشان میدهد، خطوط تیز روی بدنه و برجستگی های خاص از مشخصات طراحی بدنه ام وی ام 315 جدید است؛ که ظاهر آن را تهاجمی و دلربا کرده است و ام وی ام 315 را یک ماشین مدرن نشان می دهد.

 

ام وی ام 315 پیش از فیس‌لیفت از داشبوردی کاملاً قدیمی استفاده می‌کرد اما پس از فیس‌لیفت، چری داشبورد کاملاً جدیدی را برای آن ارائه کرده که تا حد قابل‌توجهی بروزتر و زیباتر از قبل شده است؛ اما بااین‌وجود کیفیت متریال داخلی آن پایین بوده و کل داشبورد و رو دری‌ها تماماً از پلاستیک خشک و بی‌کیفیت ساخته شده است که برای خودرویی با این قیمت آزاردهنده است.

علاوه بر این، 315 توسط چری با تریم داخلی دورنگ به بازار عرضه می‌گردد که نمای بهتری به کابین آن بخشیده است اما مدیران‌خودرو آن‌را با تریم داخلی مشکی عرضه می‌کند که خسته‌کننده بوده و کیفیت بالای آن‌را بیشتر نشان می‌دهد.

همچنین غربیلک فرمان نیز فرمی کاملاً قدیمی و کسل‌کننده دارد که حتی از غربیلک فرمان محصولات از رده خارج ایران‌خودرو مانند سمند هم کهنه‌تر به نظر می‌رسد؛ اما در مدل جدید اسپرت، یک نمایشگر لمسی هفت اینچی به خودرو اضافه شده که نکته‌ای مثبت بشمار می‌رود.

طراحی درون کابین ام وی ام 315 جدید هارمونی خوبی با طراحی خارجی داشته و همانند بدنه خشن و اسپرت شکل گرفته است و باید بگوییم در بحث طراحی ام وی ام 315 داخل کابین ماشین حرف برای گفتن دارد. کیفیت ساخت و مونتاژ ام وی ام 315 جدید به نسبت 206 بالا  است و در بلند مدت هم نشان داده شده است که  قابل اعتماد بوده  است.

مشخصات فنی ام وی ام 315

موتور به کار رفته در ام وی ام 315 جدید 4 سیلندر است و 1497 سی‌سی حجم دارد. قدرت این موتور به 107 اسب بخار و گشتاور آن به 140 نیوتن متر می‌رسد. شتاب این ماشین در نوع خود قابل قبول است و ضعف آن در عبور از مسیرهای شیب‌دار تاحدودی برطرف شده است. ام وی ام 315H  در مقایسه با رقبای چینی و نیز محصولات داخلی، عملکرد نسبتا خوبی دارد.

ام وی ام 315 جدید مصرف سوخت نسبتا بهینه‌ای دارد و به صورت ترکیبی، صدی 8 لیتر مصرف می‌کند که برای خودروهایی در این کلاس نرخ مصرف معقولی محسوب می‌شود. ام وی ام 315 از یک جعبه دنده 5 سرعته دستی و FWD استفاده می‌کند.حداکثر سرعت این خودرو 185 کیلومتر بر ساعت اعلام شده است. عملکرد سیستم تعلیق ام وی ام 315 جدید نیز در مجموع مناسب است و برای یک خودرو شهری، وضعیت مطلوبی دارد.

 

 

مشخصات فنی ام وی ام 315

مدل 1398

ویژگی خودروی مونتاژ داخل

مشخصات پیشرانه

موتور 4 سیلندر خطی 16 سوپاپ
حجم موتور 1497 سی‌سی
قدرت 107 اسب بخار در دور 6000
گشتاور 140 نیوتن متر در دور 4500
گیربکس دستی 5 سرعته
انتقال نیرو دیفرانسیل جلو

ابعاد و وزن

طول 4188 میلی‌متر
عرض 1686 میلی‌متر
ارتفاع 1480 میلی‌متر
فاصله بین دو محور 2527 میلی‌متر
حجم صندوق بار
وزن خالص 1210 کیلوگرم
ابعاد چرخ ها 185/60R15

سرعت و شتاب

شتاب صفر تا صد
حداکثر سرعت 170 کیلومتر بر ساعت

سوخت و آلایندگی

مصرف سوخت در شهر
مصرف سوخت در جاده
مصرف سوخت ترکیبی 6.5 لیتر
استاندارد آلایندگی یورو 4
حجم باک بنزین 50 لیتر

امکانات

امکانات ایمنی

ترمزهای جلو دیسکی و عقب کاسه‌ای مجهز به ABS و EBD، ایربگ سرنشینان جلو، چراغ ترمز سوم، سیستم ضد سرقت ایموبیلایزر، سیستم هشدار سرقت

امکانات رفاهی

تهويه مطبوع دستی، نمایشگر لمسی هفت اینچی، ناوبری فارسی، سیستم مالتی‌مدیا با MP3 و USB و بلوتوث، شش بلندگو، کنترل سیستم صوتی روی غربیلک فرمان، دوربین دید عقب، کیت اسپرت بدنه، سیستم مدیریت پیمایش، سنسور دنده عقب، صندلی‌های چرمی، رینگ اسپرت آلومینیومی، قفل مرکزی با ریموت، تنظیم برقی آینه‌های جانبی، بالابر برقی پنجره‌های جلو و عقب، گرم‌کن شیشه عقب،  چراغ ولکام

 

تیگو 5 و ام وی ام 315 و ایکس 22 پر فروش ترین محصولات مدیران خودرو در سال 98

گرچه هنوز هم تولیدکنندگان ایرانی از آمار 1.653 میلیون دستگاهی تولید اتومبیل در سال 90 عقب هستند. در عین حال بخش واردات نیز با مشکلات گسترده ای که از ناحیه دولت به آن وارد شد افت محسوسی را تجربه کرد و با کاهش هفت درصدی به مرز 71 هزار دستگاه محدود شد. اینجا در یک فهرست جالب 20 اتومبیل برتر بازار ایران اعم از تولیدی یا وارداتی را به لحاظ حجم فروش برای تان یکجا گرده آوردهایم با این توضیح که آمارها تقریب و بسیار نزدیک به نرخ دقیق و واقعی است. این لیست بیست تایی البته در عمده رتبه های نخست همان رویه همیشگی را رعایت کرده و پراید کماکان پرفروش ترین خودروی بازار ایران است.

1. پراید 131/111/132

تیراژ: 218 هزار دستگاه
درصد تغییر تیراژ: منفی 19درصد
بازه قیمتی: 21-22.5 میلیون تومان
ویژگی مهم: قیمت ارزان
چشم انداز 98: حذف تدریجی از بازار

 

یک لیست بیست!

با احتساب تیراژ مدل 111 که گونه هاچ بک پراید است، این خودروی کره ای 30 ساله توانسته امسال به رغم افت چشمگیر تیراژ، باز هم لقب پرفروش ترین خودروی بازار ایران را به دست آورد.


2. تیبا/ تیبا2/ ساینا

تیراژ: 185 هزار دستگاه
درصد تغییر تیراژ: 62 درصد
بازه قیمتی: 24.5- 28.5 میلیون تومان
ویژگی مهم: کم هزینه است
چشم انداز 98: رشد تیراژ

یک لیست بیست!

این سه خودرو را می توان در مجموعه قهرمانان سال 96 بازار ایران دانست که با رشدی چشمگیر توانستند در بین دو خودروی سنتی محبوب بازار به لحاظ فروش یعنی پراید و پژو 206 قرار گرفته و سهم بالایی از این بازار را نصیب سایپا کنند.


3. پژو 206/ SD

تیراژ: 178 هزار دستگاه
درصد تغییر تیراژ: 10 درصد
بازه قیمتی: 34-39 میلیون تومان
ویژگی مهم: کارایی بالا
چشم انداز 98: ثبات تیراژ

یک لیست بیست!

هاچ بک فرانسوی بی کم و کاست همچنان می فروشد و طرفدار دارد.


4. تندر 90/ ساندرو/ استپ وی

تیراژ: 155 هزار دستگاه
درصد تغییر تیراژ: 24 درصد
بازه قیمتی: 39-59 میلیون تومان
ویژگی مهم: دوام و ماندگاری عالی
چشم انداز 98: کاهش تیراژ

یک لیست بیست!

به واسطه ورود اختصاصی رنو به حوزه تولید در ایران، احتمالا بساط خانواده تندر تا پایان سال 98 از بازار ایران برچیده میشود.


5. پژو SLX4/ GLX

تیراژ: 145 هزار دستگاه
درصد تغییر تیراژ: منفی 2.1 درصد
بازه قیمتی: 30- 32 میلیون تومان
ویژگی مهم: اعتماد مشتریان را جلب کرده است.
چشم انداز 98: حذف تدریجی از بازار

یک لیست بیست!

یکی از مهم ترین گزینه های حذف از بازار به دلیل استانداردهای پایین ایمنی و زیست محیطی


6. پژو پارس

تیراژ: 116 هزار دستگاه
درصد تغییر تیراژ: منفی 4 درصد
بازه قیمتی: 35- 48 میلیون تومان
ویژگی مهم: نمونه لوکس تر 405!
چشم انداز 98: کاهش تیراژ

یک لیست بیست!

ممکن است تا پایان سال 98 در بازار بماند اما با ورود سری کاملا جدید پژوه یعنی 301 فیس لیفت قطعا به حاشیه می رود.


7. سمند SE/ LX/ سورن

تیراژ: 105 هزار دستگاه
درصد تغییر تیراژ: 2 درصد
بازه قیمتی: 30-40 میلیون تومان
ویژگی مهم: محبوب مخالفان 405!
چشم انداز 98: ثبات تیراژ

یک لیست بیست!

با یک مجموعه فیس لیفت جدید، این خودروها همچنان به تولید خود ادامه می دهند.


8. دنا/ پلاس/ توربو

تیراژ: 45هزار دستگاه
درصد تغییر تیراژ: 60 درصد
بازه قیمتی: 43-53 میلیون تومان
ویژگی مهم: ظاهر و امکانات مناسب
چشم انداز 98: رشد چشمگیر تیراژ

یک لیست بیست!

مهمترین گزینه برای جایگزینی 405، پارس و سمند همین اتومبیل محبوب است.


9. برلیانس 330/ 320

تیراژ: 31 هزار دستگاه
درصد تغییر تیراژ: 40 درصد
بازه قیمتی: 48-63 میلیون تومان
ویژگی مهم: طراحی جذاب
چشم انداز98: رشد تیراژ

یک لیست بیست!

به لطف موتور و گیربکس جدیدی که رویش نصب شده احتمالا موفق می شود تولیدش را در سال 97 تا مرز 50 هزار دستگاه هم رشد دهد.


10. دانگ فنگ اچ 30 کراس

تیراژ: 30 هزار دستگاه
درصد تغییر تیراژ: 251 درصد
بازه قیمتی: 48میلیون تومان
ویژگی مهم: امکانات مناسب/ طراحی کاربردی
چشم انداز 98: رشد تیراژ

یک لیست بیست!

به نظر می رسد این استیشن کراس چینی توانسته نظر بسیاری از خریداران ایرانی خاصه بانوان را به خوبی به وجود جلب کند و سال 97 را با چشم اندازی مثبت آغاز کند.


11. کیا سراتو مونتاژ

تیراژ: 27 هزار دستگاه
درصد تغییر تیراژ: 204 درصد
بازه قیمتی: 80- 105 میلیون تومان
ویژگی مهم: کیفیت بالا
چشم انداز 98: ثبات تیراژ

یک لیست بیست!

حتی ورود الانترای 2017، جتای 2018 و سیتروئن سی4 به بازار هم نمی تواند خللی در فروش بالای سراتو سایپا در سال 97 ایجاد کند و همه اینها مدیون محبوبیت کیا در ایران و قیمت گذاری خوب سازنده وطنی است.


12. ام وی ام ایکس 22

تیراژ: 25 هزار دستگاه
درصد تغییر تیراژ: 21 برابر
بازه قیمتی: 58-70 میلیون تومان
ویژگی مهم: طراحی مدرن
چشم انداز 98: ثبات تیراژ

یک لیست بیست!

احتمالا در نبود رقبای قدر، بتواند این سهم فروش مناسب را حفظ کند.


13. جک اس 5/ توربو

تیراژ: 23 هزار دستگاه
درصد تغییر تیراژ: 10 درصد
بازه قیمتی: 80-100 میلیون تومان
ویژگی مهم: توانایی فنی
چشم انداز 98: کاهش تیراژ

یک لیست بیست!

ورود ام وی ام ایکس 55 احتمالا جک محبوب را بیش از همیشه به حاشیه می برد.


14. وانت زامیاد 24/ پادرا

تیراژ: 20 هزار دستگاه
درصد تغییر تیراژ: منفی 72 درصد
بازه قیمتی: 34-44 میلیون تومان
ویژگی مهم: قدرت بارکشی بالا
چشم انداز98: کاهش تیراژ

یک لیست بیست!

قطعا سال آینده آخرین سال تولید این وانت آبی رنگ است.


15. چری تیگو 5

تیراژ: 17 هزار دستگاه
درصد تغییر تیراژ: 13 درصد
بازه قیمتی: 105 میلیون تومان
ویژگی مهم: امکانات مناسب
چشم انداز 98: ثبات تیراژ

یک لیست بیست!

به نظر می رسد ظاهر اروپایی و کیفیت به نسبت خوب ساختش بتواند همچنان این اتومبیل را در بین خریداران ایرانی محبوب نگه می دارد.


16. ام وی ام 315

تیراژ: 14 هزار دستگاه
درصد تغییر تیراژ: منفی 14 در صد
بازه قیمتی: 48 میلیون تومان
ویژگی مهم: طراحی جذاب
چشم انداز 98: افزایش تیراژ

یک لیست بیست!

افزایش تیراژ این خودرو برای سال 99 با وجود قیمت گزافی که دارد غیرممکن است.

کدومو بخرم ؟ ام وی ام 315 جدید یا سایپا کوییک

در پی فراگیر شدن خودروهای چینی  ام وی ام 315 در بازار، بسیاری بر این عقیده بودند، زمینه لازم برای رقابت خودروهای چینی و ایرانی ایجاد می شود و مدیران خودروساز وطنی برای عقب نماندن در بازار به ناچار! باید دستی به سر و روی محصولات از رده خارج خود بکشند.

Image result for ‫ماشین سایپا کوییک و ام وی ام ۳۱۵‬‎

 

MVM315 ( ام وی ام 315)

ام وی ام ۳۱۵ محصول هاچ‌بک شهری شرکت چینی چری است که برای اولین بار با نام A16 در سال ۲۰۱۲ معرفی شد. نکته مهم این است که این هاچ‌بک پرفروش به نمایندگی مدیران خودرو (شریک تجاری چری در ایران) وارد بازار کشورمان می‌شود. در حال حاضر این خودرو جدید که در بازار خودرو چین تحت عنوان Chery Fulwin 2 به فروش می‌رسد، توسط شرکت مدیران خودرو مونتاژ و ارائه می‌شود.

Image result for ‫ماشین سایپا کوییک و ام وی ام ۳۱۵‬‎

در ابتدا MVM 315 جهت رقابت با خودروهای داخلی همچون ۲۰۶ وارد ایران شد؛ اما هم‌اکنون با تولید کوییک و واردات سایر خودروهای چینی، رقیبان زیادی برای این محصول چینی در بازار وجود دارد.

Related image

ام‌ وی ام  ۳۱۵ دارای ظاهری ساده و اسپرت است. در کل طراحی ظاهری نمونه فیس‌لیفت شده این هاچ‌بک شهری، نمره خوبی به خود اختصاص می‌دهد. جلو پنجره کوچک، چراغ‌های جلو کشیده و آرایش هماهنگ ورودی دریچه هوا با سایر بخش‌های سیا‌‌ه‌ رنگ سپر از نمونه تغییرات در نمای روبه‌رو MVM 315 است. در نمای کناری و عقب خودرو شاهد تغییرات جزئی نسبت به نسخه پیشین آن هستیم که البته هماهنگی بین تمام نماها رعایت شده و اجزای ظاهری ام وی ام ۳۱۵ کنار هم، ظاهر خوبی به آن داده است.

Image result for ‫ماشین سایپا کوییک و ام وی ام ۳۱۵‬‎

MVM 315 خودرو زشتی نیست و علاوه بر طراحی به روزتر، حدود دو سال قبل مورد فیس لیفتی مختصر قرار گرفت و مُدرن تر از چهره 10 – 15 ساله پژو 206 جلوه می کند. با این حال هماهنگ و تناسب ابعادی غیر ظریفی که در طراحی سایپا کوئیک لحاظ شده است در قد و قواره 315 بهتر دیده می شود.

Related image

کوییک سایپا در بازار

خودرو سایپا کوییک به عنوان فیس لیفت ساینا شناخته می‌شود که 6 سال پس از تیبا ساخته شده است. این خودرو در سال 95 توسط شرکت سایپا رونمایی شد. نهایتا در سال 97 به بازار عرضه شد. محصول جدید سایپا با داشتن امکاناتی نظیر طراحی شبه شاسی بلند، گیربکس اتوماتیک CVT کوییک، قیمت مناسب و همچنین امکانات و تجهیزات جدید روانه بازار خودرو شد.

Image result for ‫سایپا کوئیک‬‎

خودرو سایپا کوییک نسبت به ام وی ام 315 از لحاظ ساختار بسیار ضعیف کار کرده و بر اساس زیرساختی شبیه به خودرو کیا پراید و کیا ریوی قدیمی بنا شده است. از طرفی شرکت سایپا با بزرگ‌تر کردن بدنه و تقویت شاسی خودرو با ورق‌های بیشتر، قصد پوشش چنین ضعف‌هایی را داشت، اما همچنان این خودرو روی یک پلتفرم قدیمی و غیر قابل دفاع طراحی شده که با استاندارد جهانی بسیار فاصله دارد. در واقع سایپا کوییک، یک فیس لیفت از هاچ بک ساینا بوده و با استفاده از پلاستیک‌های ضربه‌گیر در اطراف بدنه و ارتفاع بیشتر، به یک خودروی جدید تبدیل شده است.

 

در طراحی عقب کوئیک برخلاف تیبا ۲، محل نصب پلاک از روی سپر به روی درِ صندوق بار انتقال پیدا کرده و فرم چراغ‌ها هم تغییر پیدا کرده است به‌گونه‌ای که علاوه بر تغییر قسمت اصلی چراغ‌ها، قطعه‌ای هم روی درِ صندوق اضافه شده است.

البته به جهت جلوگیری از تغییر قالب‌ قسمت گلگیرهای جانبی، بخشی از چراغ‌های عقب که روی گلگیرها کشیده شده‌اند نسبت به تیبا هاچ‌بک بدون تغییر باقیمانده‌اند اما در آن‌ها نئون بکار رفته که موجب ایجاد نمایی زیباتر شده است.

همانند جلو، در زیر سپر عقب سایپا کوئیک هم محافظ نقره‌ای بکار رفته درحالی‌که روی سپر نیز پوشش پلاستیکی قرار گرفته و پروژکتور تکی عقب تیبا ۲ هم جای خود را به دو نمونه در طرفین سپر داده است.

همچنین در اینجا هم مثل ساینا نام خودرو به‌صورت فارسی روی درِ صندوق چسبنده شده است. بااین‌حال نمای عقبی کوییک بهتر از تیبا ۲ از آب درآمده و به نظر می‌رسد تا حدودی از نمای عقبی ب‌ام‌و X1 نسل قبل الهام گرفته باشد.

MVM 315 مجهز به یک موتور بنزینی ۱٫۵ لیتری و یک گیربکس ۵ دنده دستی است. برخلاف اعداد اعلام شده توسط ام وی ام، این خودرو شتاب و کشش قابل پذیرشی ندارد. در صورتی که ماشین پر از سرنشین باشد، شتاب صفر تا صد آن حدود ۱۵ ثانیه است که قطع یقین عدد بسیار نامناسبی محسوب می‌شود.

نکته مثبت این است که در نسخه جدید مشکل داغ‌شدن صفحه ترمز برطرف شده است. برای آشنایی بیشتر با مشخصات فنی و تجهیزات ایمنی هر دو خودرو (سایپا کوییک اتومات و ام وی ام۳۱۵)، تمام اطلاعات مورد نیاز در جداول زیر گردآوری شده است.

جدول مقایسه کوییک با ام وی ام 315

مشخصات کوییک فول پلاس (اتومات) ام وی ام ۳۱۵
قدرت موتور ۸۷ اسب بخار در ۵۳۰۰ دور در دقیقه ۱۰۷ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه
حداکثر گشتاور ۱۲۸ نیوتون متر در ۴۰۰۰ دور در دقیقه ۱۴۰ نیوتون متر در ۳۰۰۰ دور در دقیقه
حجم موتور ۱۵۰۳ سی‌سی ۱۴۹۷ سی‌سی
شتاب صفر تا صد ۱۵ ثانیه ۱۵ ثانیه
حداکثر سرعت _ ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت
تعداد سیلندر/ سوپاپ ۸/۴ ۱۶/۴
جعبه دنده انتقال قدرت اتوماتیک پیوسته ۵ دنده دستی
مصرف سوخت _ ۶٫۵ لیتر
حجم مخزن سوخت (باک) ۴۱ لیتر ۵۰ لیتر
انتقال نیرو موتور جلو دیفرانسیل جلو دیفرانسیل جلو FWD
سیستم فرمان                              برقی هیدرولیکی با قابلیت تنظیم ارتفاع
تعلیق جلو مک‌فرسون
تعلیق عقب نیمه مستقل
سیستم ترمز ترمز جلو دیسکی – ترمز عقب کاسه‌ای ترمز جلو دیسکی – ترمز عقب کاسه‌ای
وزن ۱۱۰۵ کیلوگرم ۱۲۱۰ کیلوگرم
استاندارد آلایندگی یورو ۴ یورو ۴
تجهیزات ایمنی و امنیتی سیستم ترمز ضد قفل ABS

سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD

سیستم کمک ترمز BAS

۲ عدد کیسه هوا برای راننده و سرنشین جلو

سیستم ضد سرقت )ایموبلایزر(

سیستم هشدار بابت بسته نشدن کمربند ایمنی راننده (SBR)

سیستم هشدار سرقت با بوق (VAS)

 

سیستم ترمز ضد قفل ABS

سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD

سیستم کمک ترمز BAS

۲ عدد کیسه هوا برای سرنشین جلو  و راننده

سیستم ضد سرقت )ایموبلایزر(

سنسور دنده عقب

 

امکانات رفاهی سیستم ورود و روشن شدن خودرو بدون کلید

غربیلک ۳ شاخه

پنل کنترل چندرسانه‌ای روی فرمان

سیستم تهویه مطبوع نیمه ‌اتوماتیک

کامپیوتر سفری

نمایش دمای محیط بیرون

دارای ۴ بلندگو
صفحه نمایش ۷ اینچی لمسی

رادیو – USB – CD -Bluetooth

دارای سیستم مسیریاب

دوربین دید عقب

تنظیم دستی صندلی‌های جلو

قابلیت تنظیم ارتفاع صندلی‌های جلو

قابلیت تاشدن صندلی‌های عقب

آینه‌های کناری برقی

شیشه ‌بالابر برقی

دارای برف پاک‌کن شیشه عقب

شیشه‌های عقب دودی

قابلیت تنظیم ارتفاع چراغ‌های جلو

چراغ‌ مه‌شکن جلو و عقب

مجهز به چراغ روشنایی در روز

چراغ همراهی تا درب منزل

باز شدن برقی قفل صندوق عقب

 

دارای ۶ بلندگو

MP3 – USB – AUX

تنظیم دستی صندلی‌های جلو در ۴ جهت

سیستم تهویه مطبوع دستی

شیشه ‌‌بالابر برقی

تنظیم برقی آینه‌های کناری

چراغ‌های مه‌شکن جلو و عقب

رینگ‌های آلومینیومی

چراغ ترمز سوم

کامپیوتر سفری

چراغ‌ مه‌شکن جلو و عقب

قابلیت تنظیم ارتفاع غربیلک فرمان

ثبت نام خودرو ام وی ام X22

درباره خودرو ام وی ام پرو MT X22 بدانید

 

کم‌هزینه‌ترین محصول مدیران خودرو

  مدیران خودرو در سال‌های اخیر همواره تلاش کرده محصولات خود را در گونه‌ها و کلاس‌های مختلف بازار به‌روز نماید و ام وی ام X22 پرو تیپ MT هم یکی از شاخص‌ترین خودروهای بازار ایران در کلاس هاچ‌بک شهری است. گزارش بلاگ مدیران خودرو 777 در مورد ام وی ام X22 پرو مدل دنده‌ای، حاوی اطلاعات کامل و مفیدی برای علاقمندان است.  

معرفی ام وی ام X22 پرو دنده‌ای

خودروهای هاچ‌بک یا کراس شهری به دلیل طول و عرض مناسب و ارتفاع کف بالاتر از سدان‌های عادی معمولا بخش بزرگی از بازار خودرو در کشورهای مختلف را در اختیار دارند. مدیران خودرو نیز از چند سال قبل با معرفی مدل‌ ام وی ام 315 و بعد X22، تلاش کرد جای خود را در بازار پرمتقاضی ایران باز کند. به تدریج که شمار خریداران این خودروها در بازار داخلی افزایش یافت، مدیران خودرو نیز نسل جدیدتر از هاچ‌بک کراس خود را به بازار معرفی کرد. در همین راستا از سال 1401، نسل جدید ایکس 22 در دو مدل ام وی ام X22 پرو اتوماتیک و پرو دنده‌ای (MT) در بزرگ‌ترین مرکز تجاری ایران و منطقه رونمایی شد.

بررسی ظاهری ام وی ام ایکس 22 پرو

خودرو ام وی ام X22 پرو در واقع یک هاچ‌بک کراس است. این خودرو برای تردد روزمره یک خانواده حداکثر 4 نفره تعریف شده و برای استفاده شهری مناسب‌تر است. طراحی ظاهری X22 پرو نسبت به نسل قبلی خود تفاوت مشخصی دارد و آشکارا زیباتر و به‌روز تر شده است. این تغییرات در طراحی سبب شده که ام وی ام X22 پرو ظاهر اسپرت و هوشمندتری به مشتریان عرضه کند و طبق آمار موجود مشتریان جوان، خصوصا در میان زنان توجه بیشتری به این خودرو از خود نشان داده‌اند.

چراغ‌های جدید و پرنورتر

در نگاه اول چراغ‌های روز (دیلایت) و راهنماها که روی یک نوار اریب و باریک قرار گرفته‌اند. جلو پنجره کهکشانی که مشابه آن را در مدل‌های تیگو 7 پرو و تیگو 8 پرو هم دیده‌ایم، تصویر کلی این خودرو را در ذهن بیننده می‌سازد. کمی پایین‌تر و روی سپر، چراغ‌های اصلی نیز در یک قاب 5 ضلعی قرار گرفته که این شکل از چیدمان در خودروهای روز دنیا پرکاربرد است. چراغ‌های اصلی از نوع لامپ‌ LED است و پرتاب و غلظت نور زیادی دارد.

قطعات فلزی مات

زیر سپر هم یک نوار فلزی نصب شده که هم حالت اسپرتی به نمای جلو بخشیده و هم به حرکت آسانتر هوا در جهات مشخص با هدف خنک کردن موتور و سیستم ترمز چرخ های جلو کمک می‌کند. شبیه به این نوار فلزی مات در رکاب دو طرف هم دیده می‌شود و نهایتا دیفیوزر نسبتا بزرگ بر روی سپر عقب هم فام فلزی مات دارد. از دیگر عناصری که حس اسپرتی و کراس را در ذهن بیننده تقویت می‌کنند خطوط پهلو هستند و روی درها هم با شیب ملایم به سمت انتهای خودرو تداوم دارند.

رینگ جوان‌پسندتر از نسل قبل

رینگ‌های 5 پر 16 اینچی دو رنگ و دور گلگیرهای پهن پلاستیکی با هدف اسپرت شدن ظاهر خودرو و مراقبت از در و گلگیرها در برخوردهای سبک شهری تعبیه شده‌اند. باربند فلزی مات و اسپویلر روی شیشه عقب و خروجی‌های اگزوز غیرواقعی هم در راستای جوان‌پسند شدن ام وی ام X22 پرو تاثیر به سزایی دارند.

قوای محرکه ام وی ام X22 پرو

زیر کاپوت ام وی ام X22 پرو یک موتور 1.5 لیتری تنفس طبیعی چهار سیلندر 16 سوپاپ قرار گرفته که از نسل سوم انجین‌های کمپانی چری است و نسبت به موتور نسل قبل با حجم مشابه، در عین استهلاک و خرابی بسیار پایین، عملکرد خوبی دارد. پیشرانه 1.5 لیتری می‌تواند 116 اسب بخار را در اختیار راننده قرار دهد و گشتاور اعلام شده این موتور نیز 143 نیوتن متر است که نسبت به رقبایی نظیر 207، ساندرو، پژو پارس قوی تر است. نیروی موتور از طریق گیربکس 5 سرعته دستی (MT) به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود و طبق اعلام کمپانی، شتاب صفر تا صد ام وی ام X22 پرو با 1200 کیلوگرم وزن، حدود 12.5 ثانیه است.

هماهنگی موتور و جعبه دنده

نکته قابل توجه دیگر هماهنگی مناسب بین موتور و گیربکس در این خودرو است و اهرم تعویض دنده هم نرم و بدون لقی کار می‌کند که پاسخ مناسبی است به رانندگانی که همچنان رانندگی با گیربکس دستی را دوست دارند. کلاچ خودرو هم هیدرولیکی است که باعث می‌شود همیشه نرمی و راحتی قابل توجه در استفاده ازکلاچ وجود داشته باشد.

مصرف سوخت ایکس 22

میزان مصرف سوخت ام وی ام X22 پرو دنده‌ای هم در سیکل ترکیبی حدود 7 لیتر برای هر 100 کیلومتر است و ظرفیت باک سوخت آن نیز 51 لیتر پیش‌بینی شده است.  

کابین ام وی ام X22 پرو

با در نظر گرفتن این موضوع که ام وی ام X22 پرو یک خودرو اقتصادی است می‌توان ادعا کرد که درون اتاق این خودرو با توجه به دکوراسیون و مبلمان، احساس یک خودرو ارزان‌قیمت را به سرنشینان نمی‌دهد و از نظر کیفی و ظاهری یک سر و گردن از تمامی رقبای داخلی خود بالاتر است. داشبورد ام وی ام X22 پرو با اینکه از جنس پلاستیک خشک است اما با توجه به طرح فیبر کربنی، زیبا و جذاب به نظر می‌آید. نکته جالب دیگر داشبورد خودرو است که با یک زاویه ملایم به سمت راننده متمایل شده تا تمام ادوات به خوبی در دید راننده باشد و ارگونومی بالاتری حاصل شود.

تریم دو رنگ کابین

رودری‌ها هم با توجه فرم پیچیده‌ای که دارند از سه قسمت متفاوت با سه نوع مواد ساخته شده است. در قسمت بالایی از پلاستیک خشک با بافت چرمی استفاده شده و دستگیره در باز کن هم کرومی است. در وسط و جایی که آرم‌رست و دستگیره بستن در قرار گرفته از چرم مصنوعی در دو رنگ مشکی و نارنجی استفاده شده که خط دوخت نارنجی و نوار فلزی مات آن را زیباتر کرده است. در پایین‌ترین بخش هم پلاستیک مشکی خشک برای ایجاد محفظه جیبی شکل و روباندی به کار گرفته شده تا شکل رودری یکنواخت و خسته کننده نباشد. نکته مهم دیگر مقاومت در برابر برخورد اجسام سخت و ضد خش بودن این بخش رودری است.

صندلی های متناسب

صندلی‌ها هم از تریم دو رنگ مشکی و نارنجی بهره می‌برند و سایز متوسطی دارند که برای 4 نفر کافی است اما نفر پنجم هم می‌تواند در مواقع ضروری در صندلی عقب جای بگیرد.جای پا برای سرنشینان جلو کافی و برای سرنشینان عقب بیشتر مناسب افرادی با قامت متوسط است، با این حال فضای بالا سر در صندلی عقب نیز مناسب است.

کنسول، در دسترس

بخش میانی کنسول از جنس پلاستیک براق پیانویی است و باکس وسط هم محفظه کوچکی برای قرار دادن وسایل دارد. اهرم تعویض دنده جای مناسبی دارد و کمی جلوتر دسترسی به سیستم تهویه نصب شده و نمایشگر 9 اینچی هم می‌تواند اطلاعات مربوط به مالتی‌مدیا و وضعیت کلی ایرکاندیشن را به سرنشین اعلام کند. در قسمت پایین یک خروجی 12 ولت و یک پورت USB تعبیه شده که کارکرد مشخصی دارند.  

پنجره‌ای رو به صدا و تصویر

مالتی مدیا همچنین قابلیت نمایش ویدئو و در صورت وجود سخت افزار نمایش شبکه‌های دیجیتال تلویزیون و نمایش خانگی را نیز دارد. فرمان طرحی مشابه مدل‌های بالاتر مثل تیگو دارد و دی‌کات است که حس خوشایندی به راننده القا می‌کند و کمکی برقی هم دارد. روی فرمان هم کنترلرهای سیستم مالتی‌مدیا و کروز کنترل در اختیار راننده است.

کلاستر کلاسیک

پنل کیلومتر هم مدل کلاسیک دو صفحه‌ای است که یکی سرعت و یکی دور موتور را نشان می‌دهد. کامپیوتر سفری هم بین دو دایره مدرج قرار گرفته و اطلاعات مربوط به طی مسافت و میزان مصرف سوخت را نشان می‌دهد. نکته قابل توجه دیگر فاصله بین دو محور در این خودرو است که نسبت به رقبا بازتر است و این موضوع به افزایش راحتی سرنشین کمک می‌کند. فضای صندوق عقب به حجم 420 لیتر هم از رقبایی مثل ساندرو و 207 بیشتر است.  

ایمنی ام وی ام X22 پرو

ام وی ام X22 پرو مجهز به دو کیسه هوا در جلو به صورت استاندارد است و سامانه کنترل پایداری الکترونیکی هم برای آن تعبیه شده که می‌تواند در موقعیت اضطراری به امنیت بیشتر سرنشینان کمک کند.

سیستم کنترل پایداری

طبق آمار، سیستم کنترل پایداری می‌تواند تا 30 درصد جلوی واژگونی و تا 60 درصد جلوی انحراف خودرو را به هنگام از دست رفتن کنترل از سوی راننده بگیرد. همچنین یک کلید مخصوص کنترل سرعت در سرازیری تند و سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی هم در این خودرو وجود دارد.  

رقبای ام وی ام X22 پرو

در مورد رقبای مهم ام وی ام X22 پرو دنده‌ای می‌توان از رنو ساندرو استپ وی، ام وی ام X22 دنده ای قدیمی، پژو ۲۰۷i پانوراما دنده ای نام برد.  

امکانات و آپشن  (در قالب عکس باکس شود)

سانروف برقی – تریم داخلی چرم مصنوعی – سنسور نور – کروز کنترل – سامانه کنترل حرکت در سراشیبی – تهویه الکتریکی دستی – فرمان کمکی برقی – گرمکن صندلی های جلو – رینگ آلومینیومی – کامپیوتر سفری – سنسور پایش باد تایرها – آینه تاشو برقی – نمایشگر لمسی – سنسور پارک عقب – دوربین دنده عقب

قیمت ام وی ام X22 پرو 1403

 

ویژگی خاص ام وی ام X22 پرو از نگاه 777

ام وی ام X22 پرو طبق آمار واحد خدمات پس از فروش مدیران خودرو، کم‌هزینه‌ترین خودرو در میان محصولات این شرکت است. موتور آن نیز نسبت به نسل قبلی استهلاک کمتری دارد و از نظر قیمت نیز یک محصول کاملا رقابتی است.  کمپانی چری مدتی قبل جشن تولید 1 میلیون نسخه از این خودرو را برگزار کرد. (تصویر خودرو یک میلیونم کار شود)              

 

با تکمیل فرم زیر، کارشناسان ما در اولین فرصت با شما ارتباط برقرار خواهند کرد .

TIGGO 8 PRO E+ (Plugin hybrid)TIGGO 8 PROMAX IEARRIZO 5 FLX55 PRO IEFXARRIZO 6 GTX22 PRO MTTIGGO 7 PRO PREMIUMTIGGO 7 PROMAXARRIZO 6 PROX33 CROSS CVTX33 CROSS MT
نقدیاقساط