مقالات آموزشی

ماشین دوم؛ یک دلمشغولی جذاب

ماشین دوم
ماشین دوم

ماشین دوم؛ یک دلمشغولی جذاب

با رونق زندگی شهری و کش آمدن شهرهای بزرگ و پرجمعیت، نیاز به خودرو در هر خانواده‌ای تبدیل به یک امر طبیعی شده و بعضا افراد در بسیاری از خانواده‌ها سال‌ها تلاش می‌کنند تا خودرویی تهیه کرده و به عنوان یک وسیله نقلیه شهری رفت و آمد خود را تسهیل کنند.
زمانی نه چندان دور در یک مجتمع مسکونی و در بین تمام 8 یا 10 خانواده یک محله در شهرهای بزرگ بعضا یک یا دو خانواده صاحب خودرو شخصی بودند اما حالا و با تغییر شرایط مربوط به درآمدها و نیاز افراد برای جابجایی سریع‌تر به خصوص در شهرهای شلوغ بعضا در یک خانواده دو، سه یا حتی چهار خودرو وجود دارد.
امروزه در بسیاری از خانواده‌ها رویکرد به استفاده از دو خودرو به صورت همزمان نیز دیده می‌شود که ماجرای «خودرو دوم» خانواده را تبدیل به یک عادت و امری قطعی کرده است.

سر فصل‌های مقاله

خودرو دوم چیست؟

در برخی خانواده‌ها داشتن خودروی دوم اتفاقی طبیعی و مرسوم به نظر می‌رسد و انگار باید حتما دو خودرو در پارکینگ وجود داشته باشد تا دل‌تان قرص باشد و نگران اتفاقات غیرطبیعی که نیاز به دسترسی سریع به خودروی شخصی است نباشید.

با در نظر گرفتن اینکه در برخی از شهرک‌های جدید در حومه یا شهرهای کوچکتری که بافت شهری ناقصی دارند، مسئله خرید، رفت و آمد به مدارس، دانشگاه و آموزشگاه‌ها، حضور در مراکز تجاری و تفریحی و… نیازمند استفاده از خودروی شخصی است و انجام این امور با خودروهای عمومی دشوار و کمی زمان‌بر به نظر می‌رسد، داشتن خودرو دوم در خانواده‌ها تبدیل به امری مرسوم و رایج شده است.

برای مثال مرد خانواده روزانه از خودرو شخصی‌اش برای حرکت به سوی محل کار و بازگشت بهره می‌برد و در این شرایط خانم خانه مجبور است برای امور روزانه خود و فرزندانش مدام از خودرو استفاده کند که این رویه نیاز به خرید خودرو دوم در خانواده‌ها را حتمی خواهد کرد.

ماشین دوم

کدام خودرو را به عنوان گزینه دوم انتخاب می کنید؟

انتخاب یکی از دو خودرو موجود تحت تملک یک خانواده به عنوان «خودرو دوم»، خود به تنهایی می تواند یک چالش جالب و شیرین برای جامعه شهری و مدرن باشد.

به صورت کلی این نظریه در خانواده‌ها و جوامع شهری ایرانی مرسوم است که شما می‌توانید صاحب یک خودرو گرانقیمت، مجهز، با قدرت و شتاب قابل قبول و البته راحت و کم دردسر باشید که غالبا در پارکینگ خانه برای مواقع مقتضی نگهداری می‌شود و در کنار آن از یک خودرو ارزان‌تر، کم استهلاک‌تر و با مصرف بنزین پایین‌تر نیز بهره می‌برید که غالبا برای امور روزانه از جمله رفت و آمد به محل کار و خانه و… قابل استفاده و کاملا مناسب است.

در این صورت خودرو مجهزتر، گران‌تر و شیک‎تر عنوان خودرو اول را به خود اختصاص می‌دهد و خودرویی که در نقش «کارگر» در حال سرویس دادن به اعضای خانواده است خودرو دوم نامیده می‌شود.

در عین حال اینجا یک تناقض جذاب نیز وجود دارد چرا که وقتی شما از خودرویی بیشتر استفاده می‌کنید این خودرو می‌تواند خودرو اول شما لقب بگیرد و دیگری که در پارکینگ برای مواقع اضطراری از جمله سفرهای بین شهری، حضور در میهمانی‌ها، گشت و گذار و… از آن بهره می‌برید باید خودرو دوم باشد.

ماشین دوم

چرا باید خودرو دوم داشته باشیم؟

بخشی از پاسخ این سوال در بخش اول و جایی که نیازهای زندگی روزمره در خانواده‌ها ذکر شد، داده شده اما به صورت کلی برخی خانواده‌ها از خودرو دوم به عنوان سرمایه نیز بهره می‌برند که البته این مسئله بیشتر در کشورمان رواج دارد.

در واقع با در نظر گرفتن اینکه بسیاری از افراد نسبت به خرید و بهره بردن از خودرو شخصی نگاه سرمایه‌گذاری دارند، خودرو دومی که غالبا در پارکینگ نگهداری می‌شود و کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد، حکم یک سرمایه ساکن را دارد که البته در بسیاری از موارد به قیمت آن روز به روز افزوده می‌شود.

از طرفی هر چقدر از این خودرو کمتر استفاده شده و کارکرد آن پایین‌تر باشد در زمان فروش کار راحت‌تری خواهید داشت و با در نظر گرفتن این مهم بهای آن نیز بالاتر خواهد رفت.

ماشین دوم

چه زمانی به این نتیجه می رسید که باید خودرو دومی هم داشته باشید؟

تنگناها و شرایط ویژه اعضای یک خانواده برای رفت و آمد، سرمایه گذاری جهت فروش در موقع مقتضی، برخورداری از یک خودروی بی نقص و کامل جهت استفاده در مسافرت ها همگی از جمله مواردی است که با توجه به توضیحات بالا می‌تواند انگیزه ای برای خرید خودرو دوم باشد.

در عین حال علاقمندی به استفاده از خودروهای بیشتر در صورت تمکن مالی برای آن دسته از افرادی که به آنها لقب «ماشین باز» اطلاق می‌شود هم می‌تواند انگیزه مضاعفی جهت خرید یک خودرو دیگر به عنوان خودرو دوم حتی با قیمتی بالاتر و امکاناتی بیشتر بدهد.

مورد دیگر متفاوت‌تر هم هست و بعضا اتفاق افتاده که یک شخص نه چندان متمول به داشتن دو خودرو همزمان نیز فکر می‌کند. برای مثال فردی که مالک یک خودرو نسبتا گرانقیمت است با هراس از افت قیمت، تصادف و اتفاقات غیرمترقبه در سطح شهر و حتی اندازه و ابعاد خودرو برای پارک کردن در معابر تنگ و کوچک، خودروی خود را در پارکینگ منزلش حفظ می‌کند و با خودرویی که معمولا نصف یا یک سوم خودرو اصلی‌اش قیمت دارد، رفت و آمد روزمره‌اش را انجام می‌دهد و اینطوری با حساسیت‌ها و نگاه اقتصادی خود صاحب خودرو دوم می‌شود.

ماشین دوم

انتخاب شما برای خرید خودرو دوم چیست؟

اگر شما قصد خرید خودرو به عنوان خودرو دوم یا بک‌آپ داشته باشید انتخاب‌تان چه خواهد بود و سراغ چه مدل خودروهایی خواهید رفت؟ ممکن است در انتخاب‌تان خودروهای هاچ بک که در آنها خبری از صندوق عقب پرحجم نیست، قرار بگیرد؟ آیا به خرید خودرو کوپه و جمع و جور فکر کرده‌اید؟

امکان این وجود دارد که خودرو دوم‌تان را هم از همان برند خودرو اصلی و فقط با رنگ و مدل متفاوت خریداری کنید؟ اصلا به خرید خودرو برقی برای این منظور فکر کرده‌اید؟

چنانچه قصد خرید خودرو دوم داشته باشید چه مواردی را در نظر می‌گیرید و مواردی مثل استهلاک، مصرف سوخت، یافتن قطعات مورد نیاز با سهولت و مواردی از این دست از جمله اولویت‌هایتان قرار می‌گیرد؟

کدام یک از محصولات مدیران خودرو می توانند در این دسته قرار بگیرند؟

برای اینکه بدانید کدام یک از محصولات مدیران خودرو برای استفاده به عنوان خودرو دوم مناسب‌تر خواهد بود ابتدا باید موضع خود در قبال این عنوان و نحوه استفاده از آن را مشخص کنید.

اگر به رسم معمول خودرو دوم، خودرویی جهت استفاده در موارد روزانه باشد غالبا خودروهای اقتصادی‌تر گروه «ام وی ام» می‌تواند جهت مصارف روزانه از جمله ایاب و ذهاب در مسیر منزل و محل کار، خرید، رفت و آمد در مسیر مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و سفرهای درون شهری کوتاه مدت مورد استفاده قرار بگیرد.

ام وی ام ایکس 22 ، ام وی ام ایکس 33 چه با گیربکس دستی یا اتوماتیک می‌توانند در زمره این خودروها قرار بگیرند. همچنین این کراس اوورهای اقتصادی می‌توانند برای تک تک اعضای یک خانواده نیز گزینه ‎هایی مناسب باشند. در واقع خانم‌های خانه‌دار، دختران و پسران دانشجو و اعضای مجرد هر خانواده اقبال وسیعی به خرید خودروهای هاچ‌بک یا لیفت‌بک نشان می‌دهند و در نقطه مقابل خانواده‌ها معمولا سراغ سدان‌ها و سوپرسدان‌ها رفته یا با در نظر گرفتن سلایق شخصی از بین کراس اوورهای بزرگتر یا SUV ها انتخاب می کنند.

معمولا چنانچه خانواده‌ای دنبال یک خودرو فوق‌العاده جادار، مطمئن، پرقدرت و پرشتاب، دارای آپشن‌های رفاهی، ایمنی و رانندگی جذاب و کارامد باشد و قصد داشته باشد تا در مسافرت‌های طولانی از راندن آن لذت ببرد خودروهای خانواده فونیکس و اکستریم حتما پیشنهاد می‌شود.

شما می‌توانید با مراجعه به سایت مدیران خودرو 777 از تمام موارد مربوط به این خودروها شامل اطلاعات فنی، قیمت و نحوه فروش آن اطلاع یافته و در صورت نیاز با همکاران ما تماس بگیرید.‌

همراهان عزیز نمایندگی ۷۷۷

با توجه به محدودیت ظرفیت ثبت نام، فرم زیر را پر کنید تا کارشناسان ما جهت ثبت نام قطعی باشما ارتباط برقرار کنند.

نویسنده:

محمد قراگزلو

نظرات کاربران

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *